Met 3DResponse zijn we constant op zoek naar nieuwe projecten. Heeft u zelf prints nodig? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Op dit moment heeft 3DReponse twee projecten waarvoor voldoende capaciteit voorhanden is.

Project Shield

3DResponse is dit project gestart in samenwerking met de Hogeschool Zeeland. De Hogeschool Zeeland heeft al bestaande modellen in samenwerking met het Witte Kruis aangepast zodat deze in de ambulance’s van het Witte Kruis gebruikt kunnen worden. Deze maskers zijn aangepast zodat ook de zijkanten van het gezicht beschermd worden. Indien gewenst kan ook de bovenkant worden afgedekt. Neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.

Deze maskers beschermen het gezicht tegen invloeden van buitenaf. De drager kan zelf het maskers aanpassen door het elastiek kleiner of korter te maken. Onze maskers kunnen geleverd worden in een lang herenmodel en een korter damesmodel.

Tevens kan de drager gewoon zijn of haar bril blijven dragen onder dit masker. Dit masker is echter geen vervanging van een mondkapje.

Inmiddels heeft 3DResponse een eigen assemblagelijn om meer maskers te kunnen leveren. Op dit moment is er onder andere vraag vanuit Ipse de Brugge en verschillende huisartspraktijken. Als u ook interesse heeft in deze maskers kunt u contact opnemen via deze pagina.


Projec Earsafe

3DResponse is Project Earsafe gestart naar aanleiding van vraag vanuit de zorg. Het bleek namelijk dat bij het lang dragen van mondkapjes de elastieken achter de oren irriteren. Hiervoor hebben we met 3DResponse bestaande modellen aangepast om zo tot een optimaal model te komen wat zowel functioneel als snel te printen is.

Project Snorkel

Project Snorkel is opgestart in samenwerking met de eigenaar van duikwinkel Pacific Diving, Arjan de Graaf. Arjan had samen met het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht het idee om volgelaat snorkelmaskers aan te passen zodat daar een medisch filter op past.

In tegenstelling tot de Decathlon maskers zijn de Ocean Reef maskers goedgekeurd. Tijdens tests bleken de Ocean Reef maskers niet te lekken door slechte aansluiting op het gezicht.

3DResponse heeft hiervoor adapters geprint die dit mogelijk maken. Op dit moment is dit project gestopt en niet meer beschikbaar via 3DResponse. Indien u toch dit masker wenst kunt u contact met ons opnemen en dan geven wij uw aanvraag door.