3DResponse stopt

Beste Helden, Sponsoren en andere supporters,Een maandje geleden ben ik, nietsvermoedend, deze achtbaan ingestapt. Toen nog met het idee om koppelstukken te gaan printen voor snorkelmaskers. Maar al gauw kwamen daar andere projecten bij.

De reden dat we nieuwe projecten konden opstarten was te danken aan jullie. Onze Helden. Door de enorme toestroom van jullie heeft onze groep heel snel heel hard kunnen groeien. Dat had ik nooit verwacht dat we zo snel zoveel mensen bij elkaar konden krijgen.
Heel erg bedankt daarvoor!

Inmiddels hebben we met ons grootste project, Project Shield, zo’n 1100 maskers geproduceerd, gemonteerd en afgeleverd. Iets wat zeker een applausje waard is. Zeker als je bedenkt dat we daarnaast nog een gelijk aantal straps hebben geprint. En ook nog eens ongeveer 500 snorkeladapters en pak hem beet 200 bakkes shields.

De snelle groei eiste echter ook enorm veel aandacht. Dat toonde zich erin dat het management vaak wisselde. Gisteren hebben we na het afsluiten van de productie de moeilijke keuze gemaakt om 3DResponse te stoppen.

Een grote reden voor deze keuze is dat we zien dat meerdere bedrijven shields kunnen massa produceren. Hierdoor is er voor ons geen noodzaak meer om door te gaan met shields produceren.

We wisten dat dit moment eraan zat te komen, en hebben actief gezocht naar andere projecten. Helaas zijn we daar niet in geslaagd. Eventuele projecten die we vonden waren dermate vaag dat wij ons daar niet in willen mengen.

Een andere reden voor de keus is dat we sinds een aantal weken uitgebreid in contact zijn met Engineers without Borders. Deze organisatie heeft aangegeven om een community zoals de onze door te willen zetten en eventueel te gaan produceren voor de buitenlandse markt. Denk daarbij aan Brazilië, Afrika en India waar het Corona-hoogtepunt nog niet is geweest.

Engineers without borders zet dit dus ook door. Zeer waarschijnlijk ook met het database systeem wat Quinten de laatste weken voor ons heeft gemaakt. Als jij nou zin hebt om nog door te blijven printen wordt dat ook door ons zeer gewaardeerd. Engineers without Borders heeft een eigen registratie formulier opgezet. De link vindt je onderaan dit bericht.

Als laatste wil ik jullie allemaal nogmaals enorm bedanken. Ik had nooit verwacht dat zou kunnen, laat staan zo snel. Dus; applaus voor jezelf van mij en iedereen die we geholpen hebben!

Bedankt en wellicht tot ooit!

Groeten,

Fabian de Leede
Oprichter 3DResponse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *